Reference

reference/blog

Inspirujte se našimi články o dlažbách a obkladech

Zuzana Sarlosi

V TopTiles oceňujem 100% servis, aký sa len tak nevidí. Venujú sa každému klientovi a odpoveď na akýkoľvek dotaz prišla obratom. Od výberu po dovoz obkladu k nám domov ich vlastnou dopravou ubehlo len 10 dní a to obklad cestoval až z Itálie do Prahy.  Cena bola výhodná a všetko prebehlo až po montáž úplne bez problémov i napriek tomu, že šlo o veľkoformátové keramické obklady s mramorovým dekorom. 
Doporučujem a určite sa na toto studio obrátime i pri ďalšom projekte.


Pokud rekonstruujete, nechte si poradit! Nevím jakým štěstím jsme na sebe narazili, ale lepší servis a komunikaci jsem dlouho nezažila. Ochotně připravili návrhy, doporučili varianty až po konzultaci na místě a komunikaci přímo se stavaři na našem bytě. Vybrali jsme si obklady do koupelny, dlažbu do celého bytu a udělali jsme dobře. Vše přišlo na čas a bylo doručeno dohromady do bytu. Moc děkujeme za celou ochotu, konzultace i komunikaci. TOP, všem doporučuji! I cesta do Jičína se mnohonásobně vyplatila. 

Karol Šramlová

Cardalovi

S firmou TopTiles jsme  byli na maximum spokojeni. Při naší návštěvě se nás okamžitě ujali, během jednoho dne poslali vizuální grafiku naší koupelny, která byla přesně to, co jsme si představovali. Obklady, včetně veškerého příslušenství dovezli v námi určeném termínu domů.Kdykoliv se ve studiu ukážu, vždy se setkávám pouze s velmi profesionálním přístupem. Za nás – TOP spolupráce.


S Vaším studiem jsem byla spokojena. Snažili jste se mi vyjít vstříc s dobou dodání obkladů a dlažby. Byla jsem spokojená i s Vaším poradenským servisem, a to i přes to, že jsem měla jasnou představu, jak budou koupelny realizované, Vaše rady a postřehy se hodily. Komunikace s Vámi byla vždy flexibilní a k věci.
Vaše studio Top-Tiles můžu jen doporučit a pokud budu opět potřebovat realizovat koupelnu, ráda se na Vás obrátím.

Jitka Filipčíková

Kateřina Mrázová

Děkujeme TopTiles a paní Havlové, že nám věnovala čas a měla trpělivost s výběrem několika návrhů na realizaci malé panelákové koupelny. Bylo jich několik a byly super všechny.Po zhotovení byla koupelna velká, v tom smyslu, jak ohromě vynikl celek a kombinace obkladů z návrhu a finálním osazením všech zarizovacich komponentů.Tímto moc děkujeme a doporučujeme všem co mají podobný plán něco změnit a to nejen koupelnu.


Od vstupu do prodejny o nás bylo postaráno s maximální odbornou a lidskou péčí.
Pracovníci prodejny nám pomohli vybrat zboží v kvalitě, designu a v dodacích lhůtách odpovídajících našim představám a potřebám.Přes složitou dobu a dlouhé dodací lhůty výrobců jsme zboží obdrželi v domluvené lhůtě a přímo na stavbu.
Bez grafického návrhu si dokážeme realizaci prodejny jen stěží představit. Od začátku jsme měli představu o tomu, jak pěkné bude finále. 

Doporučujeme !

Marek Heyda

Rád bych Vám touto cestou poděkoval za dosavadní spolupráci. Jak už to bývá, náhoda a internet mě zavedli na Vše stránky a pak už to bylo plně ve Vaší režii. Osobní přístup, dodržení termínů, kvalita dodávek zboží, odborné poradenství, ochota Vašich pracovníků na mě počkat i po pracovní době – to vše způsobuje ve mně, jako zákazníkovi – pocit vysoké uspokojení a proto rád s Vámi v budoucnu budu řešit další realizace, přestože jste 250 km daleko 🙂 V neposlední řádě s Vaším svolením předávám doporučení svým známým. Děkuji.

Milan Dzurjanik

Dana G.

Se službami TopTiles studia mám dobrou zkušenost. Při renovaci koupelny jsem poznala ochotu a profesionalitu zaměstnanců studia jak při vytváření nového návrhu koupelny tak při výběru obkladů, dlažby i sanity. Vše nám bylo dopraveno na místo včas – dle předchozí domluvy. Spolupráci s TopTiles mohu doporučit.


Zaměstnanci jsou velice ochotní, vždy vyšli vstříc našim požadavkům, jsou znalí ve svém oboru a zvládají poradit i při složitějších situacích. 
Většina zboží byla skladem, ostatní zboží bylo dodáno v relativně rychlé době. Návrh nás zaujal, zhotovení bylo rychlé. 

Martin Šváb a Pavel Krych

nejnovější příspěvky


ozveme se vám

Chcete navázat spolupráci nebo si prohlédnout naše vzorky? Zanechte nám na sebe kontakt a nejpozději příští pracovní den se vám ozveme.